service
Reparatii Telefoane

Bine ai venit la Dcsoftgsm – Service GSM Expert Center!
Suntem aici pentru a oferi servicii de calitate superioară în reparații telefoane și dispozitive mobile. Cu o echipă dedicată de tehnicieni experimentați, ne străduim să aducem dispozitivele tale la performanțe optime.

Serviciile noastre

Service Telefoane Daly

Indiferent de problema pe care o întâmpini cu telefonul tău, suntem aici să te ajutăm.
 Oferim o gamă completă de servicii, inclusiv:

 

-DCSoftGSM – Service GSM Expert Center este destinația perfectă pentru orice problemă legată de telefonul tău mobil. Situat în inima orașului, centrul nostru de reparații telefoane oferă o gamă completă de servicii specializate pentru a-ți aduce dispozitivul înapoi în funcțiune în cel mai scurt timp posibil.

-Cu o echipă de tehnicieni experimentați și certificați, DCSoftGSM este dedicat să ofere soluții rapide și eficiente pentru o varietate largă de probleme ale telefonului tău. Indiferent dacă este vorba despre ecrane sparte, baterii descărcate, butoane defecte sau probleme de software, suntem pregătiți să intervenim în mod profesionist și să reparăm dispozitivul tău în cel mai scurt timp posibil.

-Calitatea este o prioritate pentru noi, motiv pentru care folosim numai piese de schimb originale și tehnologii de ultimă generație în procesul nostru de reparație. Astfel, poți avea încredere că dispozitivul tău va fi tratat cu cea mai mare grijă și că va reveni în stare perfectă de funcționare.

-Serviciile noastre nu se opresc doar la reparații. DCSoftGSM oferă și servicii de diagnosticare gratuite pentru a identifica exact problema dispozitivului tău. În plus, avem și o gamă de accesorii și produse complementare pentru a-ți îmbunătăți experiența cu telefonul tău mobil.

Reparatii telefoane sector 2

Service Telefoane Daly

-Suntem conștienți că timpul tău este valoros, motiv pentru care ne străduim să oferim servicii rapide și eficiente. Cu programare prealabilă sau fără, te asigurăm că vei fi servit în cel mai scurt timp posibil.


-Echipa noastră de suport clienți este mereu disponibilă pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri ai putea avea. Indiferent dacă ai nevoie de sfaturi despre întreținerea telefonului tău sau dacă vrei să afli mai multe despre serviciile noastre, suntem aici pentru tine.


-În concluzie, DCSoftGSM – Service GSM Expert Center este alegerea perfectă pentru orice problemă legată de telefonul tău mobil. Cu servicii rapide, profesionale și de încredere, ne străduim să te ajutăm să te întorci rapid la activitățile tale zilnice fără nicio grija legată de dispozitivul tău.

 

enlocuire display telefon

Reparatii Ecrane

Ecrane sparte sau fisurate?
Vom înlocui sticla sau ecranul complet pentru a-ți reda claritatea vizuală.

inlocuire acumulator iphone

Probleme de Baterie

Dacă bateria telefonului tău se descarcă rapid sau are probleme, putem înlocui bateria pentru a-ți reda autonomia inițială.

reparatii telefoane samsung

Reparatii Hardware:

De la butoane defecte la porturi de încărcare sau probleme cu difuzorul, suntem pregătiți să remediem orice problemă hardware.

Expertiză Profesională

Cu ani de experiență în domeniul reparațiilor GSM, echipa noastră de tehnicieni este dedicată să ofere soluții de cea mai înaltă calitate.

Service Rapid

Înțelegem cât de important este telefonul tău. Oferim servicii rapide pentru a minimiza timpul fără dispozitiv.

Transparență

Suntem transparenți în privința costurilor și a necesității reparației. Vei ști întotdeauna ce a fost făcut și cât te va costa.

Clientii sunt multumiti !

blog daly

Servicii calitative și rapide. Am reparat doua laptop-uri si sunt multumita de calitatea serviciilor si amabilitatea personalului. Foarte promți! Recomand cu incredere

Profesioniști. De când am dus mobilul mi-au zis ce problema are, l-au reparat in timp record (nici în 24 de ore) prețul a fost accesibil. Ii recomand cu căldură!

Foarte profesionist domnul, mi-a reparat telefonul rapid si m-a ajutat si cu sfaturi si explicatii. Am revenit de fiecare data cand am avut probleme.

Contactati-ne

d15cc81e perf wp theme group 8782
afd9a249 perf wp theme group 8796

Adresa untatii Service:
Bucuresti
Sector 2
Strada Maica Domnului, nr.64
Email:
contact.service@daly.ro

Livrare in toata Romania

Gratuit la comenzile de peste 250 lei

Retur in 14 zile lucratoare

Daca au fost constatate problema la produsele comandate

Garantie

Pentru toate produsele comandate

100% Plata ramburs sau cu cardul
Drepturile de utilizare

Apartin Daly.ro