Alimentare laptop

Aceste categorii de produse includ următoarele:

Alimentatoare pentru laptop: Sunt dispozitive care furnizează energie electrică laptopului tău pentru al încărcă. Ele vin în diferite forme și dimensiuni pentru a se potrivi cu diverse modele de laptopuri.
Surse de alimentare portabile: Acestea sunt dispozitive externe care pot încărca laptopul tău în deplasare, fără a fi nevoie să te bazezi pe prizele de curent. Sunt utile în situații în care sunt în mișcare și nu ai acces la o sursă de energie stabilă.

Incarcatoare pentru Laptop
Show Filters

Afișez 1 - 12 din 72 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 72 de rezultate

Baterii de rezervă: Acestea sunt baterii suplimentare pe care le puteți cumpăra pentru laptopul tău. Ele pot fi utile în călătorii sau în situații în care nu ai acces la o priză de curent.

Adaptoare de alimentare: Unele laptopuri au nevoi specifice de alimentare, iar aceste adaptoare sunt concepute pentru a se potrivi aceste cerințe. Ele pot include diferite tipuri de mufe sau conectori.

Stative de răcire: Acestea sunt dispozitive care ajută la menținerea unei temperaturi optime a laptopului în timpul utilizării prelungite. Ele pot conține ventilatoare sau alte sisteme de răcire.

Huse pentru încărcătoare: Pentru a proteja încărcătorul laptopului și a preveni deteriorarea sau încurcarea cablurilor, poți opta pentru o husă special concepută.