Politica de Retur

Politica de Retur – Daly.ro

Procesul de Returnare

Dorim să vă asigurăm că sunteți complet mulțumit de achizițiile dvs. de pe Daly.ro. Cu toate acestea, în cazul în care aveți nevoie să returnați un produs, vă rugăm să urmați ghidul nostru de returnare pentru a vă face experiența cât mai simplă și mai plăcută posibil.

Termenul de Returnare

Aveți la dispoziție 30 de zile calendaristice de la data primirii comenzii pentru a returna un produs. Pentru a fi eligibil pentru returnare, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, neutilizat și în ambalajul original.

Procesul de Returnare

  1. Contactați Serviciul nostru de Relații cu Clienții: Înainte de a returna un produs, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de e-mail specificate pe site-ul nostru pentru a ne informa despre intenția dvs. de a returna un produs. Un reprezentant al nostru vă va furniza toate detaliile necesare.
  2. Pregătirea Produsului pentru Returnare: Asigurați-vă că produsul este în ambalajul original și include toate accesoriile și documentația originală.
  3. Transportul Produsului: Sunteți responsabil pentru costurile de transport pentru returnarea produsului. Vă recomandăm să folosiți un serviciu de curierat cu confirmare de livrare pentru a vă asigura că produsul ajunge în siguranță la noi.
  4. Verificarea Produsului: După ce primim produsul returnat, vom efectua o verificare a acestuia pentru a ne asigura că este în condiții corespunzătoare. Dacă produsul îndeplinește cerințele noastre de returnare, vă vom emite un ramburs sau vă vom oferi un produs de înlocuire, în funcție de preferințele dvs.

Excepții

Unele produse pot fi excluse din politica noastră de returnare sau pot avea termene de returnare diferite. Vă rugăm să consultați pagina de detaliere a produsului pentru informații specifice.

Contact

Dacă aveți întrebări suplimentare despre politica noastră de returnare, vă rugăm să ne contactați la:

  • Telefon: 0768639073 / 0770822656
  • E-mail: office@daly.ro

Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă asigura că experiența dvs. de cumpărare de la Daly.ro este una plăcută și fără stres.

Livrare in toata Romania

Gratuit la comenzile de peste 250 lei

Retur in 14 zile lucratoare

Daca au fost constatate problema la produsele comandate

Garantie

Pentru toate produsele comandate

100% Plata ramburs sau cu cardul
Drepturile de utilizare

Apartin Daly.ro